Sosyal Medya alanında çalışan ajanslar (21): ?PDI- Precision Design Intelligence & 10LineMedia?

 

 

Erkan?s Field Diary sosyal medya alanında çalışan ajansları tanıtan bir seriye başladı. sakaerka@gmail.com adresine logo, iletişim bilgileri, kısa ama samimi tanıtım, varsa birkaç ekip fotosu gönderirseniz sizin ajansı da bu seriye dahil etmek isteriz? Ya da en azından haberdar ediniz;)

Sevgili Özge Erel’in içinde olduğu ajansın bilgilerini paylaşayım bugün de…

PDI Precision Design Intelligence & 10LineMedia

PDI Digital Medya kuruluşu 1999 yılına dayanan PDI grup bünyesinde hizmet verene köklü bir ajans. Superonline bünyesinden ayrılarak know-how ı kuvvetli ekiple bugüne kadar başarılı çalışmalar sergileyen PDI, sektöründe lider birçok marka ile uzun süreli çözüm ortaklıkları yaparken Altın Örümcek dahil ödüllü bir çok iş ortaya koydu. Sosyal Medyanın son bir kaç yıldır gündeme gelmesi ile bünyesinden çalıştığı markalara verdiği online marketing ve sosyal medya hizmetlerini kardeş ajansı 10LineMedya bünyesinden toparlayıp hizmet kalitesini arttırma yoluna gitti. 10LineMedia markası adı altında 2009 yılından beri birçok sosyal medya projesi, kampanyası ve itibar yönetimi yapmaya devam ediyor.

İletişim bilgileri:

PDI/10LineMedia

Büyükdere cad. Meydan sok.

SpringGiz Plaza No:5 Kat:5/29B

Telefon: +90 212 286 69 50

Fax : +90 212 286 69 80

e-mail: pdi@pdi.com.tr

info@10linemedia.com

Facebook: www.facebook.com/PDIdigital

www.facebook.com/10Linemediaagency

Twitter:     http://twitter.com/10linemedia

http://twitter.com/PDIDigital

1 thought on “Sosyal Medya alanında çalışan ajanslar (21): ?PDI- Precision Design Intelligence & 10LineMedia?”

  1. iş görüşmesine çağırıp, örnek tasarım isteyip, emin olamayıp ilerleyen günlerde tekrar örnek tasarım isteyip, bir gün iş yerinde çalıştırıp, sıkışık işleri var ise işe alım yaparmış gibi onları yaptırıp, işler tamamlanınca maaşsız gönderen, plaza içerisinde konaklayan kumpanya.

    Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.