Mobil Film Festivali, başvuru süresi 1 Mart 2016 tarihine uzatıldı!

mobil-film

Yedirenk Sanat Vakfı İstabul Bilgi üniversitesi ve Video İstasyon işbirliği ile düzenlenen, jüri kadrosunda Murat MENTEŞ, Turgay OĞUR, Erkan SAKA, Uğur VARDAN ve Elçin YAHŞİ’NİN bulunduğu Mobil Film Festivali, başvuru süresi festival komitesi kararıyla 1 Mart 2016 tarihine uzatılmıştır.

Sizce hayatımızın hemen her noktasında var olan mobil cihazlarımızdan ne kadar yararlanıyoruz? Amatör ruhun ve keşfetme zevkinle eğlenceli bir iş yaparken aynı zamanda sesini duyurmaya ne dersin? Ünlü markaların ve yönetmenlerin akıllı telefonlarıyla film çektikleri bir dönemde, devasa ekipmanlara ihtiyaç duymadan da bir film çekebileceğine inanıyorsan, Mobil Film Festivali seni bekliyor.

Aradığın cevaplar mobilfilmfestivali.com adresinde!

Projenin amacı; yaşantımızda neredeyse her gün tanık olduğumuz çeşitli olumsuzluklara dikkat çekmek ya da bizi hoşnut eden güzellikleri göstererek yapıcı bir etkide bulunmak  ve bunları herkesin görmesini sağlayarak bir duyarlılık oluşturmak. İşte bu noktada sen devreye giriyorsun! Çevrende olanlara tepkisiz kalmayacağını çok iyi biliyoruz.

Ne mi yapacaksın?

Senaryonu yazmakla başlayabilirsin. Hem etrafındaki sorunları göstermen için profesyonel kameralara da ihtiyacın yok! Cep telefonunu cebinden çıkar ve kayıt tuşuna bas!  Fotoğrafçı Chase Jervis’in de dediği gibi, “En iyi kamera her zaman yanında olan kameradır.”Cep telefonun veya tabletinle çektiğin filmi #YedirenkSanat hastagi ile 15 Aralık – 1 Mart tarihleri arasında Youtube’a yükle, mobilfilmfestivali.com adresindeki başvuru formunu doldur, festivale katıl! Hem ödülleri kazan hem de gördüklerini başkalarının da görmesini sağla, sesini duyur! Merak ettiğin sorular ve yarışma şartları için sitemize göz atman yeterli!

mobilfilmfestivali.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.